Cine este Badabum?

Badabum este un nume,  o imagine pe care am atribuit-o tuturor cățeilor care se află  în acest moment în adăposturile noastre. Ei merită o nouă casă, un cămin care să le ofere toată dragostea și confortul de care au nevoie.  Fii tu noua lor familie!  Asta dacă ești pregatit(ă), desigur! Pentru că adopția este o responsabilitate care trebuie tratată cu multă seriozitate.

 

Cum te alături campaniei?

Ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulți oameni, avem nevoie de sprijinul tău. Dacă deja ai 🐕🐕 alături de care îți petreci timpul și nu mai poți adopta, asta nu înseamnă că nu ne poți ajuta.

Poți descărca de aici materialele noastre de promovare și folosi în postările din social media hashtag-ul #IlAdoptPeBadabum. Astfel, prietenii noștri necuvântători au șanse și mai mari de a fi adoptați!

Cum poți adopta?

Dacă ai ajuns până aici, să știi că deja ai provocat un zâmbet pe fața noastră. Pentru că înseamnă că îți dorești să îi oferi căminul de care are nevoie unuia dintre câinii noștri.

Îi poți cunoaște pe toți Badabumii care sunt gata de adopție, accesând paginile celor de la Big Hearts Society sau ASPA. Acolo vei găsi toate informațiile de care ai nevoie și modalitățile de contact.